Vertu Signature Touch nu face rabat de la performanță

| |

Vertu vine cu o ofertă high-end ce nu mai face rabat de la performanță. Ultima versiune Signature Touch include un chipset Qualcomm Snapdragon 810 și 4GB de memorie RAM. Ecranul FullHD cu diagonala de 5.2 inci este acoperit cu safir, fiind mai rezistent la șocuri și la factorii abrazivi. Vertu a solicitat companiei producătoare o cameră video de 21 megapixeli cu posibilitatea de a filma la rezoluție 4K. Camera frontală are rezoluția de 2.1 megapixeli și promite că milionarii care vor achiziționa acest telefon vor ieși perfect în fotografiile selfie. Datele sunt stocate în memoria flash internă de 64GB la care se adaugă suportul pentru carduri cu o capacitate totală de până la 2TB.

Vertu Signature Touch oferă sunet stereo prin intermediul celor două difuzoare și integrează o serie completă de opțiuni de comunicare radio: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC și 4G LTE. Telefonul rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, având integrate serviciile Google.

Vertu Signature Touch

Vertu Signature Touch

Vertu Signature Touch nu face rabat de la performanță, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!