stiri

Vivo lansează primul său telefon pliabil

vivo X Fold

Vivo a lansat primul său telefon pliabil – modelul vivo X Fold. Telefoanele pliabile pot fi considerate mai degrabă modele de nișă, utilizatorii având temeri în ceea ce priște durabilitatea ecranului în zona în care se îndoaie.

Fiind primul produs vivo de acest fel, X Fold reprezintă interpretarea unui telefon de ultimă generație de către vivo, prin explorarea unui nou format. Lansarea a fost, de asemenea, o oportunitate pentru vivo pentru a introduce două dispozitive noi în portofoliul său, X Note și prima tabletă vivo, vivo Pad.
vivo X Fold integrează o serie de tehnologii de vârf în industrie și depășește limitele prin reducerea semnificativă a vizibilității pliului ecranului și durabilitatea îmbunătățită a balamalei.

Pliere și deschidere de peste 300.000 de ori

Teoretic, acest telefon se poate plia și deschide de foarte multe ori, la fel ca portofelul utilizatorului. În realitate, durata de viață a unui telefon este redusă artificial prin lipsa update-urilor de securitate și durabilitatea acumulatorului.

Balamaua X Fold conține 174 componente și folosește materiale cu șase straturi folosite în industria de aviație, cum ar fi metalul lichid și oțelul de înaltă rezistență. Pentru a optimiza pliul și pentru ca acesta să nu fie vizibil în mijlocul ecranului, vivo X Fold adaptează un designul plăcii centrale, care susține pliul central al ecranului. În acest fel, ecranul în sine poate fi mai aplatizat când este deschis, iar placa centrală coboară când este pliată.

Ecran

Vivo a integrat un afișaj principal pliabil de 8 inchi pe interior și un afișaj de 6,53 inchi pe partea exterioară a dispozitivului X Fold. Deoarece telefoanele pliabile au cerințe mai mari în ceea ce privește consistența culorii, vivo X Fold acceptă o rată de reîmprospătare de 120 Hz atât pe afișajul principal, cât și pe cel exterior și utilizează material luminos E5, asigurând o experiență de vizionare fluidă și un consum de energie optimizat.

X Fold este, de asemenea, primul smartphone pliabil din lume care are un cititor de amprentă cu ultrasunete dual 3D și acceptă deblocarea amprentei pe ambele ecrane.

Procesor personalizat Snapdragon 8 Gen1

Pentru a asigura performanța care se potrivește cu look-ul & feel-ul dispozitivului, vivo a inclus chipset-ul Snapdragon 8 Gen1 SPU de nouă generație, oferind performanță îmbunătățită cu 10% în comparație cu generația anterioară (Snapdragon 888). Viteza de randare video a fost crescută cu 30%, susținută de memoria flash UFS 3.1 și stocarea LPDDR5, astfel încât vivo X Fold citește și scrie datele mult mai repede.

Ținând cont de cerințele de consum ale modelului X Fold, vivo a integrat o baterie de 4600 mAh, care oferă aproape 21 de ore de apeluri continue, 12 ore de videoconferințe sau 8 ore de gaming. X Fold dispune de vivo 80W FlashCharge, care permite le utilizatorilor să reîncarce bateria la 50% în doar 17 minute, precum și o încărcare completă în 37 de minute. Dispozitivul pliabil oferă FlashCharge wireless de 50W, permițând o încărcare de 10% în 5 minute și o încărcare completă în 53 de minute. În plus, X Fold acceptă încărcare inversă wireless de 10 W.

To Top

Citește articolul precedent:
Realme C35
Realme lansează modelul C35, un telefon accesibil cu cameră de 50MP

Procesoarele Unisoc își găsesc loc pe tot mai multe telefoane entry-level datorită prețului de achiziție foarte redus. Compania chinezească, cunoscută...

Închide