aplicatii

Este oficial, poți downloada Winamp Android beta

Winamp pentru Android beta (0.9.2)

Popularul player Winamp în ediție pentru Android a fost anunțat oficial. Aplicația Beta era disponibilă de ceva vreme pe Android Market, dar abia acum a primit binecuvântarea Nullsoft sau AOL, odată cu actualizarea la versiunea 0.9.2. Media playerul se poate downloada și folosi pe orice smartphone cu cel puțin Android 2.1.

Sincronizarea wireless a melodiilor iTunes de pe PC-ul desktop e prima chestie faină și de detaliat la Winamp for Android beta (0.9.2). Practic, nu pierzi ocazia de a asculta muzica descărcată legal și pe mobil. În acest sens, desktop-ul trebuie să ruleze versiunea 5.6, fie ea Standard sau Pro (dar nu Winamp Lite). Blogul Winamp detaliază într-un tutorial ilustrat cum poți importa playlisturile și muzica de pe computer pe mobil.

Pe Android sunt destule aplicații pentru a asculta posturile de Internet Radio, dar când vine vorba de SHOUTcast Radio, vorbim de peste 40.000 de stații multicolore indexate pe genuri muzicale. În plus Winamp vine cu un widget (4×1) adițional care se va dovedi chiar convenabil în folosire. În momentul redării unei piese Winamp îți furnizează și pe telefon informațiile despre melodie, album, artist etc.

Am lăsat la final cel mai de apreciat lucru la Winamp în general și anume modul în care îți poți administra playlistul de melodii. E probabil principalul motiv pentru care stă instalat pe atâtea computere și înlocuiește WMP-ul încă de la instalarea unui Windows fresh.

Winamp for Android beta (0.9.2) este disponibil inclusiv în limba română.

Winamp pentru Android betaWinamp pentru Android beta sincronizare wifi

QR Code pentru Winamp pentru Android beta (0.9.2)Winamp for Android beta (0.9.2) se poate descărca de la următoarele linkuri poate fi descărcată de la link-urile Market link / AppBrain Link sau scanând cu telefonul codul QR alăturat.


To Top

Citește articolul precedent:
Vulnerabilitate in browserul Android

O vulnerabilitate din browserul Android poate favoriza atacul hackerilor şi furtul de date personale, conform unui raport publicat de expertul...

Închide