Xiaomi livrează 1.5 milioane de exemplare Mi Max în numai două luni

| |

În China, vânzările au cu totul altă dinamică și o altă anvergură față de ceea ce se petrece în Europa de Est. Xiaomi a reușit să livreze 1.5 milioane de exemplare Mi Max în numai două luni de la introducerea pe piață a phabletului Mi Max. Mai mult, compania a reușit acest lucru printr-o relație directă cu fanii săi, cele mai multe exemplare fiind vândute de pe websiteul companiei.

Noul model se încadrează în zona mainstream, având specificații similare cu cele pe care le întâlniți pe majoritatea telefoanelor cu Android de la noi.

Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max

Ecranul are o diagonală mare, de 6.44 inci, tot mai preferată în Asia, în timp ce procesorul poate fi Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652, cu nuclee Cortex A53. Prețurile practicate în China pornesc de la 225 de dolari, ceea ce nu e rău de loc pentru un astfel de model.

Prezentare Xiaomi Mi Max

Xiaomi livrează 1.5 milioane de exemplare Mi Max în numai două luni, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!