stiri

Xiaomi Mi 3 a primit 100.000 de precomenzi în India

Xiaomi Mi3

Nu mai puțin de 100.000 de persoane din India au optat pentru noul telefon Xiaomi Mi 3. Producătorul chinez pare să înțeleagă destul de bine potențialul și specificul pieței indiene, compania fiind deja apreciată pe plan local. Xiaomi are în plan să aducă în India și modele mai ieftine cum ar fi Redmi 1S și Redmi Note.

Firmele care în anii trecuți produceau telefoane OEM, pentru diverși importatori europeni, au devenit cunoscute la nivel mondial și au pretenția de a concura giganții industriei. Nu ar fi exclus ca în România să vedem telefoane Xiaomi, Gionne sau Xiaocai la prețuri mai mici decât cele practicate de importatori locali cu marcă proprie cum ar fi Allview, E-Boda, Evolio, Utok și alții.

Xiaomi Mi3

Xiaomi Mi3

Telefoanele OEM produse în China sunt disponibile în România prin intermediul importatorilor locali cu marcă proprie. (Vezi modelele Allview, E-Boda, Evolio, Utok, Infotouch, etc.)

To Top

Citește articolul precedent:
Uniunea Europeană dorește reclasificarea jocurilor „gratuite”

Jocurile "gratuite" din Google Play sau cele asociate contului de Facebook vă pot ușura portofelul într-un mod simplu și rapid....

Închide