Xperia X10 nu va trece la Froyo

| |

O veste mai puțin bună pentru posesorii telefoanelor Sony Ericsson Xperia X10. Terminalul nu va beneficia (în mod oficial) de upgrade-ul către Android 2.2 (Froyo), așa cum s-a sperat, compania promițând în schimb mici upgrade-uri pentru Android 2.1 Eclair.

Decizia se aplică telefoanelor XPERIA X10 mini și X10 mini pro însă nu va afecta și modelele viitoare precum Xperia Arc, care vor avea Gingerbread.

Pe parcursul anului 2011 Sony Ericsson s-ar putea răzgândi și să revină asupra posibilității de a trece modelele sus menționate la o versiune mai nouă a sistemului de operare.

Update: Posesorii telefoanelor Xperia X10 pot trece în sfârșit la sistemul de operare Android 2.3.3 Gingerbread. Update-ul mult așteptat este derulat de Sony Ericsson săptămânile acestea. Pentru mai multe detalii urmați legătura aceasta.

Xperia X10 nu va trece la Froyo, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Xperia X10 nu va trece la Froyo”

  1. este destul de stupida decizia celor de la sony… se pot zice foarte multe despre imbunatatirile aduse telefonului cu ocazia versiunii 2.1 , dar contrar acestor pareri eu cred ca trebuiau sa le faca de la bun inceput…. asta este….strategia pietei.

  2. Începând cu luna octombrie 2011, Sony Ericsson va trece întreaga gamă Xperia (Xperia PLAY, Xperia arc, Xperia neo, Xperia ray, Xperia pro, Xperia mini și Xperia mini pro) la versiunea Android Gingerbread 2.3.4.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!