stiri

YotaPhone își face loc la MWC 2013

YotaPhone

YotaPhone este unul dintre acele telefoane care forțează piața într-un mod care nu are cum să convingă publicul larg. Telefonul dispune de două ecrane, amplasate pe o parte și pe alta.

Ecranul principal este de tip LCD, al doilea ecran, amplasat pe spate, este de tip e-ink și este recomandat pentru lectură. Cu alte cuvinte YotaPhone ar trebui să vă convingă să citiți în mijloacele de transport în comun date fiind proprietățile tehnologiei e-ink. Ambele ecrane de 4.3 inci sunt protejate cu sticlă Corning Gorilla Glass 2.

YotaPhone este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5GHz și dispune pe spate de o cameră video de 12 megapixeli. Interfața grafică a sistemului de operare Android a rămas neschimbată, semn că YotaPhone nu are pretenții prea mari în acest sens. Utilizatorul poate folosi ecranul e-ink pentru rularea anumitor aplicații, cum ar fi calendarul, iar acest lucru înseamnă o autonomie crescută.

YotaPhone hands-on MWC 2013

YotaPhone

YotaPhone

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy SIII Titanium Grey
Samsung Galaxy S4 ar putea avea procesoare diferite

Samsung Galaxy S4 ar putea avea procesoare diferite în funcție de regiunea în care va fi comercializat. Știrile ce vin...

Închide