aplicatii

Ce aduce nou Youtube 2.0 pe Nexus S

prezentarea aplicatiei android youtube 2 pe telefonul nexus

Gingerbread a adus pe lângă cu telefonul Nexus S (care se va comercializa începând cu 16 decembrie) mai multe aplicații Google îmbunătățite. Una dintre acestea este Youtube 2.0, prezentată de către coordonatorul echipei tehnice în clipul oficial de mai jos. Noua versiune schimbă complet interfața în ideea simplificării accesului la clipuri și la informațiile colaterale atunci când este urmarit un clip Youtube.

Prima pagină listează într-o singură coloană clipurile video, sortate după relevanță. Când vrei să cauți un filmuleț pornești de la butonul Search de pe prima pagină. Fiecare videoclip va fi rulat în jumătatea superioară a ecranului atunci când este selectat din lista de rezultate. În partea de jos pot fi derulate stânga-dreapta clipurile asemănătoare sau comentariile, în funcție de tab-ul selectat.

Videoclipul poate fi redat pe tot ecranul prin simpla rotire a telefonului. În acest mod de rulare se pot activa opțiunea HD și subtitrările. Clipul poate fi oprit printr-o apăsare a ecranului. Apasă încă odată și redarea va continua. Youtube 2.0 simplifică și modul de încărcare pe site a unui film înregistrat cu telefonul.

To Top

Citește articolul precedent:
Telefonul mobil LG OPTIMUS ONE cu Google Froyo
LG clarifica lucrurile in privinta update-ului la Gingerbread

Angajații din departamentul de relații publice de la LG probabil că au primit mustrările de rigoare după ce au postat...

Închide