stiri

Zenfone 8 cu Snapdragon 888 5G e un flagship compact

Telefonul compact Zenfone 8 ZS590KS

ASUS vine să umple golul din segmentul telefoanelor Android de dimensiuni mici cu Zenfone 8. Terminalul nu mai are cameră Flip (care continuă pe fratele mai mare Zenfone 8 Flip), ci vine cu cameră selfie cu decupaj în stânga sus pe ecran. Zenfone 8 este smartphone compact și rapid, cu design axat pe portabilitate. Are la bază platforma mobilă Snapdragon 888 5G – deci e un adevărat flagship, iar ecranul de 5,9 inchi este un Samsung AMOLED tactat la 120 Hz. Bateria cu o capacitate de 4.000 mAh îl poate ține în funcțiune mai mult timp, în pachet venind cu un adaptor HyperCharge de 30 de wați pentru încărcare rapidă.

Prețul telefonului Zenfone 8 în România este în jur de 3299 lei, până la finalul lunii mai 2021 existând și o ofertă early bird cu preț special pentru modelul cu 128GB stocare și 8GB RAM. Mai jos ai ofertele afiliate la un click distanță:

VEZI PREȚUL ONLINE LA EMAG  VEZI PREȚUL ONLINE LA EVOMAG

Zenfone 8 a fost premiat cu Red Dot Product Design Award 2021. Designul urmărește să ofere cea mai bună performanță, fără să fie greu sau voluminos. Prinurmare, a fost proiectat să fie ușor de folosit și ușor de transportat oriunde.  Spatele curbat 3D se potrivește perfect în palmă, pentru cea mai confortabilă priză și un control total. Pe spate, noul finisaj cu sticlă mată anti-reflexivă îi conferă un aspect curat și elegant în permanență. Certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf înseamnă că Zenfone 8 poate evita orice incident neașteptat, permițând utilizatorilor să-și trăiască viața la maxim.

Motorizat de Qualcomm Snapdragon 888 5G Mobile Platform, cu grafică Adreno 660, până la 16 GB de RAM LPDDR5 la 6400 Mbps și stocare de 256 de GB, este cel mai puternic Zenfone din istorie, în pofida dimensiunilor sale compacte. Zenfone 8 dispune  de cele mai rapide viteze 5G cu putință, în plus față de cea mai recentă tehnologie WiFi 6E cu suport pentru banda de 6 GHz, pentru conexiuni mai rapide și mai stabile.

Sistemul de operare ZenUI 8 combină fluiditatea cu viteza și simplitatea. Include noul „One-handed Mode”, care le permite utilizatorilor să ajungă fără efort în orice parte a interfeței cu degetul mare. În combinație dimensiunile ergonomice ale lui Zenfone 8, oferă o ușurință în utilizare fără rival.

Ecran AMOLED Samsung și camere de top Sony

Ecranul AMOLED este produs de Samsung, are diagonala de 5,9 inchi și 120 Hz timp de refresh. Este certificat HDR10+, iar pentru protecție are sticlă Corning Gorilla Victus. ASUS a lucrat cu Pixelworks pentru ca telefonul să redea imagini foarte realiste, acoperind în proporție de 112% gamutul de culoare DCI-P3 și randând fiecare culoare mai fidel, cu o acuratețe Delta-E a culorilor<1.

Sistemul foto de pe Zenfone 8 cuprinde o cameră principală wide-angle de 64 MP Sony IMX686 și una secundară cu unghi ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 pentru fotografii macro. Camera cu unghi larg este capabilă de înregistrare video 8K la 30 fps cu stabilizare electronică a imaginii, iar camera cu unghi ultra-larg oferă înregistrare 4K la 60 fps, permițând utilizatorilor să captureze fiecare moment în detalii de mare calitate. Această generație vine cu noi funcții video, inclusiv HyperSteady, Free Zoom și un mod video Pro, pentru a da clipurilor înregistrate o tușă de profesionalism. Cu trei microfoane, Zenfone 8 înregistrează sunet de înaltă calitate în timpul înregistrărilor video, iar sunetul poate fi, de asemenea, optimizat cu funcții precum Wind Filter, Mic Focus și Acoustic Focus, pentru focalizarea pe și izolarea sunetelor provenite de la obiectele selectate.

Camera frontală Sony IMX663 realizează selfie-uri excelente ocupând cât mai puțin spațiu cu putință pe ecran și suportă, de asemenea, autofocalizare dual-pixel pentru imagini extrem de clare.

Noua interfață ZenUI 8

Alături de dimensiuni și noua interfață ZenUI 8 a fost optimizată pentru operarea cu o singură mână. Noul „One-handed Mode” le oferă utilizatorilor controlul deplin și confortabil folosind doar degetul mare – o glisare în jos din marginea ecranului reduce dimensiunea ferestrei și aduce la îndemână toate controalele. Utilizatorii pot ajusta chiar și înălțimea ferestrei, pe baza preferințelor proprii.

Noul „System Mode” din ZenUI 8 le permite utilizatorilor să aleagă între autonomia bateriei și performanță în funcție de nevoile lor, cu mai multe moduri automate între care utilizatorii pot comuta cu ușurință. „Advanced Mode” le permite utilizatorilor să regleze fin parametrii de performanță ai bateriei în funcție de propriile preferințe. Zenfone 8 are mare grijă de bateria sa pentru a o menține sănătoasă și pentru a-i prelungi durata de viață. Sistemul de întreținere a bateriei are o varietate de opțiuni diferite de încărcare, inclusiv încărcare stabilă, încărcare programată și stabilirea unei limite superioare de încărcare. Există, de asemenea, un sistem avansat de administrare a app-urilor care limitează app-urile din fundal, pentru a oferi economii de energie de până la 67%.

Urmărește clipul oficial ASUS Zenfone 8

To Top

Citește articolul precedent:
POCO F3
POCO F3 – disponibil in Romania de pe 22 aprilie

POCO F3 va fi disponibil în oferta magazinelor vituale începând cu data de 22 aprile 2021. În perioada 22-25 aprilie,...

Închide