stiri

Primul telefon pliabil OPPO a fost lansat la INNO DAY 2021

OPPO Find N

OPPO a lansat primul telefon pliabil din portofoliu în cea de-a doua zi a evenimentului anual, OPPO INNO DAY. OPPO Find N este rezultatul a peste patru ani de cercetări și vine cu o nouă abordare a conceptului de smartphone pliabil.

OPPO Find N dispune de tehnologie de ultimă oră și o calitate superioară a materialelor devenind un telefon compact atunci când este pliat.

Pentru prima oară în istoria unui smartphone pliabil, OPPO Find N folosește un raport landscape și pentru ecranul interior pentru a putea oferi o trecere insesizabilă între ecranul de 7,1 inchi și cel de 5,49 inchi. De asemenea, ecranul interior, care are un format al imaginii de 8:4:9, se setează automat în modul landscape pentru ca utilizatorii să nu mai rotească smartphone-ul. Atunci când este pliat, OPPO Find N are un format al imaginii de 18:9 comparabil cu dimensiunile unui smartphone obișnuit care se potriveste perfect pentru utilizarea cu o singură mână.

Balamaua folosită pentru procesul de pliere a smartphone-ului OPPO Find N reunește 136 de componente cu o precizie de 0,01 mm pentru ca procesul de extensie al telefonului să fie la fel de natural precum mișcările pe care le are corpul uman. Design-ul unic al sistemului de pliere rezolvă unele dintre dezavantajele întâlnite la alte produse similare și anume, oferă un spațiu tampon atunci când smartphone-ul este deschis pentru a minimiza cuta de pe ecran cu până la 80% (conform rezultatelor TUV). În același timp, design-ul elimină spațiu dintre cele două ecrane atunci când ele se suprapun, pentru a evita zgârieturile.

Ecranul Serene Display are o grosime de 0,03 mm spre deosebire de grosimea universală a smartphone-urilor, de 0,06 mm, pentru a asigura o pliere ușoară dar și durabilitatea. Conform testelor realizate de compania TUV, ecranul are o rezistență garantată pentru peste 200.000 de plieri fără cute.

Ecranul interior are un display LTPO cu o tehnologie dinamică smart a ratei de refresch între 1-120 Hz în funcție de conținutul care rulează. Pentru a oferi utilizatorilor aceeași luminozitate și intensitate a culorilor atât pe ecranul interior cât și pe cel exterior, ambele display-uri au 10.240 de niveluri de luminozitate prestabilite care se activează în funcție de necesitățile utilizatorilor, cea mai înaltă luminozitate fiind de 1.000 niți.

Noul Find N este perfect și pentru realizarea înregistărilor foto-video, cu o cameră principală Sony IMX 766 de 50MP , o lentilă ultra-wide de 16 MP, o lentilă retractabilă de 13 MP și camere selfie atât pe ecranul interior cât și pe ecranul exterior.

Smartphone-ul OPPO Find N va fi disponibil în trei variante de culoare: varianta Black, varianta White și varianta Purple. Smartphone-ul OPPO Find N va fi disponibil în China de la sfârșitul acestei luni urmând să fie disponibil și pe alte piețe din primul trimestru al anului 2022.

Prezentare OPPO Find N

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Redmi Smart Band Pro
Brățara Redmi Smart Band Pro este disponibilă în magazine

Xiaomi lansează pe piața din România dispozitivul Redmi Smart Band Pro, brățara de fitness inteligentă care le oferă utilizatorilor un...

Închide