Zombii, Moroi, Strigoi, Pricolici, Vîrcolaci și alte animăluțe drăguțe

| |

Jocurile pline de violență și de creaturi fantastice sunt perfecte pentru educația adolescenților. Cultivarea violenței trebuie să se facă de la vârste fragede astfel încât, combinată cu o lipsă de educație să poată avea mai târziu rezultate cât mai bune. Dacă în lumea reală nu poți folosi (întotdeauna) drujba, sabia și alte obiecte contondente, în Dead Trigger 2 utilizarea acestora este chiar recomandată.

Jocul este plin de violență iar sângele este prezent la tot pasul. Ai putea spune că graficienii de la MADFINGER Games au folosit atâta culoare încât au terminat roșul din Photoshop.

Dead Trigger 2 este disponibil în Google Play. Jocul poate fi instalat pe dispozitivele ce rulează Android 4.0 sau o versiune superioară.

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

Specialiștii de la MADFINGER Games recomandă tabletele bazate pe chipsetul NVIDIA Tegra 4 care pot afișa detaliile uimitoare ale jocului. Clipul de mai jos arată exact diferențele dintre un joc rulat pe Tegra 3 și unul rulat pe Tegra 4.

Dead Trigger 2. Tegra 3 vs Tegra 4

Zombii, Moroi, Strigoi, Pricolici, Vîrcolaci și alte animăluțe drăguțe, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Zombii, Moroi, Strigoi, Pricolici, Vîrcolaci și alte animăluțe drăguțe”

  1. Eu sunt pentru jocurile stratiegice, insa pe andoid nu cred ca o sa pot vedea vro data jocuri cu care poti utiliza trupe pentru un mic asediu, insa na, acuma depinde si de fiecare ce si cum.
    Cat despre faza cu violenta mi se pare o exagerare, ca unii sunt usor de influentat e problema lor, insa eu vad astfel de jocuri ca o buna metoda sa iti descarci nervii.

    • Copiii sunt cel mai ușor de influențat de astfel de jocuri. Cei mari știu să facă bine diferența între joc și realitate.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!