stiri

Samsung a înlocuit 60% din dispozitivele Galaxy Note 7 din Europa

Samsung Galaxy Note7

Samsung anunță că 57% din smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost deja schimbate de utilizatori de la debutul Programului Global de Înlocuire. Telefonul Galaxy Note7 prezenta riscuri serioase de incendiu în timpul încărcării, iar Samsung și-a asumat această greșeală de proiectare.

De la startul programului, 90% dintre utilizatorii Galaxy Note7 din Europa au ales înlocuirea smartphone-ului cu un alt Note7, și doar 3% au ales un alt model Samsung Galaxy.

Samsung estimează că programul de înlocuire se va finaliza cu succes până la începutul lunii octombrie.

„Mesajul nostru de prioritizare a singuranței a ajuns cu succes la utilizatorii de Galaxy Note7, care iau măsurile necesare, schimbând produsul cu unul nou. Am depus eforturi mari să înlocuim telefoanele Galaxy Note7 în Europa pentru a garanta siguranța clienților noștri și pentru a minimiza orice inconvenient”, afirmă Cristian Cojocaru, Head of Telekom Division Samsung Electronics România.

David Lowes, Chief Marketing Office Samsung Electronics Europa îi încurajează pe utilizatori să urmărească o serie de caracteristici, pentru a se asigura că au un dispozitiv Galaxy Note7 pe care îl pot folosi fără griji:

“Toți utilizatorii pot folosi sistemul nostru online de identificare a codului (IMEI) de pe Samsung.com, iar la primirea noului dispozitiv pot urmări noul simbol cu baterie verde și un pătrat negru pe ambalaj, pentru a se asigura că dețin un produs nou. Pentru mai multe detalii și întrebări, pot vizita oricând site-ul Samsung.com.”

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7

To Top

Citește articolul precedent:
Allview P7 PRO
Allview P7 PRO va ajunge în România la prețul de 699 lei

Allview va comercializa în România un nou telefon OEM cu specificații decente. Importatorii români se bucură tot mai mult de...

Închide