stiri

10 telefoane Motorola vor trece la KitKat

10 telefoane Motorola vor trece la KitKat

Google oferă update-uri ale sistemului de operare pentru majoritatea telefoanelor gestionate de companie. Spre deosebire de alți producători de telefoane, Google are grijă ca utilizatorii să se bucure de ultimele versiuni Android, menținerea unei baze cât mai mari de clienți fiind fundația afacerii de distribuție a reclamelor.

Motorola, o companie deținută de Google, a anunțat că va oferi update-ul la Android 4.4 KitKat pentru 10 dintre telefoanele sale. În această listă sunt incluse modelele: Motorola ATRIX HD, Electrify M, DROID Ultra, DROID Maxx, DROID Mini, DROID RAZR HD, DROID RAZR Maxx HD și DROID RAZR M. Pe lângă acestea, telefoanele destinate dezvoltatorilor, RAZR HD și RAZR M, vor trece și ele la Android 4.4 KitKat.

Motorola va distribui update-urile pe o perioadă mai mare de timp, unele dintre pachete fiind foarte posibil să fi disponibile din prima parte a anului viitor.

10 telefoane Motorola vor trece la KitKat

10 telefoane Motorola vor trece la KitKat

To Top

Citește articolul precedent:
Qualcomm
Qualcomm prezintă Snapdragon 805 cu grafică Adreno 420 GPU

Qualcomm a anunțat o nouă generație de chipset-uri Snapdragon 805 ce lucrează la frecvența de 2.5GHz. Snapdragon 805 poate prelucra...

Închide