4G de la Vodafone

| |

Telefoanele inteligente și tabletele vor beneficia de viteze mari pentru conexiunile de date. Descărcare unui clip pe youtube sau transferul unor cantități mari de date se va face mult mai rapid din 2013.

Vodafone România pregătește terenul pentru tehnologia 4G (LTE). Clientii companiei vor beneficia în curând de conexiuni de 75 Mbps. De anul viitor viteza pentru transferul mobil de date va crește la 100 Mbps. Pentru început aceste servicii vor fi disponibile în orașele mari. Rețeaua Vodafone funcționează în banda de 1800MHz și a fost construită împreună cu Huawei.

“Vodafone a instalat si a testat cu succes reteaua LTE in principalele orase ale tarii. Clientii nostri, persoane individuale si companii, se vor putea bucura inca de acum de viteze mai mari si de o experienta imbunatatita, cu serviciile 4G” a spus Inaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania.

LG Optimus LTE

LG Optimus LTE

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “4G de la Vodafone”

  1. care sunt telefoanele compatibile cu 4g din romania la aceasta data..? e cumva Galaxy Note II compatibil..?

    • În România nu au fost aduse telefoane compatibile 4G pentru ca ar fi fost inutile. Fiecare producator are 2-3 modele high-end compatibile 4G. În curand vom vedea majoritatea telefoanelor high în versiuni 4G. Galaxy S III și HTC One X sunt doar două la care m-am gândit prima dată.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!