stiri

Acer Iconia B1 la un super preț

Acer Iconia B1

Tabletele nu mai sunt de mult un produs exclusivist accesibil numai categoriilor sociale cu venituri mari. Acer, specialistul calculatoarelor la preț redus, distribuie în supermarketurile din Marea Britanie noua tabletă Iconia B1 la prețul de 99 lire sterline (506 lei).

O tabletă ieftină

Acer Iconia B1 este construită în jurul unui ecran cu diagonala de 7 inci ce este legat la un procesor MediaTek A9, tactat la frecvența de 1.2GHz. Rezoluția ecranului este de 1024×600 pixeli, specifică tabletelor ieftine. Iconia B1 mai oferă 8GB spațiu de stocare, slot pentru card SD și cameră frontală. Având în vedere că rulează Android 4.1 Jelly Bean, cei 512MB de memorie RAM s-ar putea să se dovedească insuficienți pentru multe aplicații.

În România tabletele ieftine pornesc de la 400 lei iar cele mai multe oferte vin de la E-Boda, Evolio, Allview, Acer, Prestigio și alții.

Acer Iconia B1

Acer Iconia B1

To Top

Citește articolul precedent:
Epic Citadel
Epic Citadel pentru Android

Epic Citadel este o aplicație demonstrativă pentru Android prin care puteți vedea performanțele grafice ale dispozitivului dumneavoastră. Utilizatorii vor experimenta...

Închide