stiri

Alcatel merge pe mâna Android

Alcatel

Dispozitivele ce poartă marca ALCATEL ONE TOUCH vor fi tratate mai serios de utilizatori dar și de concurență. Noile telefoane și tablete, prezentate zilele acestea la Consumer Electronics Show în Las Vegas beneficiază de cele mai noi chipseturi de pe piața electronicelor avansate.

ONE TOUCH Scribe X

Telefonul se încadrează în plutonul mobilelor de 5 inci, aglomerat acum de Sony, ZTE și Samsung. Ecranul Full HD 1080p are în spatele său un procesor quad-core tactat la 1.4GHz. Camera principală de 12 megapixeli este completată de una frontală cu rezoluție 720p.

ONE TOUCH ScribeHD-LTE

Alcatel ONE TOUCH ScribeHD-LTE rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean pe un procesor quad-core fabricat de MediaTek. Scribe HD dispune de o cameră video de 8 megapixeli și de o alta secundară, amplasată frontal, cu rezoluție 720p. Ecranul are diagonala de 5 inci și rezoluție HD.

Chipseturile MediaTek sunt mai puțin cunoscute însă modelul acesta (MT6589), anunțat în decembrie, are patru nuclee tactate la frecvența de 1.2GHz. Pe hârtie, Alcatel ONE TOUCH ScribeHD-LTE ar trebui să satisfacă cerințele unui public destul de larg.

Alcatel

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia Z
Sony Xperia Z cu ecran de 5 inci

Primul târg important al acestui în dă tonul pe piața dispozitivelor mobile. Japonezii de la Sony Mobile Communications au venit...

Închide