Alcatel One Touch 918 Hello Kitty la Orange

| |

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty este unul dintre telefoanele ieftine pe care un om serios nu l-ar cumpăra nici dacă ar fi amenințat cu bătaia. Hardware-ul nu este cu mult diferit de cel al telefoanelor Android entry-level însă carcasa pare opera unui copil de grădiniță. Desenele Hello Kitty și culoare roz predomină, efectul de pom de iarnă fiind bine pus în operă.

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty beneficiază totuși, sub carcasa de un gust discutabil, de un procesor single core la 650MHz, ecran TFT capacitiv de 3.2 inch cu rezoluție 320×480 pixeli și 256MB RAM. Spațiul de stocare de 150 MB poate fi extins cu un card microSD de până la 32 GB. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread, utilizatorul având acces la o parte din aplicațiile din Google Play.

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty este disponibil în rețeaua Orange, la preţul de 49 euro cu TVA inclus, valabil împreună cu abonamentul Fluture 7. Abonamentul Fluture 7 include 500 minute în reţea, 500 SMS-uri în reţea, 30 de minute naţionale, 30 MMS naţionale, 30 MB pentru internet pe mobil şi acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil şi Yahoo Messenger din Portalul Orange pe mobil. După terminarea resurselor nu se mai pot face costuri suplimentare şi în acest fel părinţii pot controla bugetul de comunicare al copilului.

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty la Orange, 8.7 out of 10 based on 35 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (35 votes cast)

Comentează prin Facebook

17 Comentarii pentru “Alcatel One Touch 918 Hello Kitty la Orange”

 1. EU AM ACHIZIONAT ACEST SMARTPHONE DE LA ORANGE SI IL AM DE APROX 1 LUNA, TELEFONUL ESTE FOARTE OK DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, BATERIE, POZE, SISTEMUL ANDROID RASPUNDE FOARTE RAPID LA COMENZI, NU SE BLOCHEAZA, ESTE F OK INTR-UN CUVANT!! NOTA 10!!!!

 2. am si eu telefon de acesta!ce frumos!are de toate!pozele de fundal din galeria live ! NOTA 10!!!!!!!!

 3. marius banica

  mi-am luat si eu telefonul .este praf.nota 0

 4. maria gheorghe

  este super telefonul.nota 10

 5. sper sa imi ia si bunicul unul de asta de craciun

 6. ma rog lui dumnezeu sa il ia

 7. As vrea si eu telefonul asta.Acum am telefonul samsung Hello Kitty.Sper sa mi se indepluineasca si mie doriinta!!

 8. Este un telefon f.f bun si frumos !:) Are multe optiuni si funcții , pretul este ok … La abonament ca lanliber este cam scump .:))

 9. eu il am si e super.nota 10000000

 10. Este un telefon frumos dar cam scump.

 11. eu l-am cumparat si sunt foarte multumita de el…

 12. Gabriela Vlad

  E telefon foarte tare ……..!

 13. si eu imi doresc fffff mult acest telefon!!! este de calitate ? imi pot descarca jocuri sau alte chestii?

 14. este foarte dragut

 15. E un telefon smecher,frumos,inteligent si ETC ETC
  Cel mai bun telefon cu Hello Kitty

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!