accesorii mobile

Allview a lansat ochelarii Visual VR

Allview Visual VR

Allview a lansat ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune în realitatea virtuală pe care o poți controla fără butoane externe, exclusiv prin mișcările capului. Ochelarii Visual VR funcționează împreună cu numeroase modele de telefoane inteligente marca Allview.
Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop și care au diagonala cuprinsă între 4 și 6 inch.

Ochelarii cântăresc numai 263g, o greutate redusă care asigură o utilizare confortabilă. Focalizarea și distanța dintre lentile pot fi reglate cu ușurință, pentru ca Visual VR să se adapteze nevoilor fiecărui utilizator. Ochelarii oferă un câmp vizual generos de 102°.

Odată intrat în aplicația Full Dive, utilizatorului i se vor deschide opțiunile meniului la o simplă mișcare din cap stânga-dreapta și invers iar menținerea cursorului timp de 2 secunde pe una dintre aplicații va deschide secțiunea dorită.

Allview Visual VR

Allview Visual VR

Cu ajutorul Visual VR, utilizatorii pot intra mai bine în rolul personajelor din jocurile favorite, pot experimenta sporturi extreme sau pot trăi intens experiența filmelor 3D sau a celor filmate cu camere de 360°. Realitatea virtuală a depășit însă sfera divertismentului și este tot mai prezentă în domeniile științei și cercetării.

Clienții care au precomandat sau vor achiziționa în perioada următoare smartphone-urile P8 Energy PRO și X3 Soul PRO vor primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR1.

Clienții care doresc să achiziționeze separat ochelarii Visual VR2 vor putea să o facă începând de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 159 de lei, iar livrările vor începe din a doua jumătate a lunii mai. Produsele compatibile sunt P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini și V1 Viper S4G.

To Top

Citește articolul precedent:
Dezvoltatorii Android pot comunica direct cu utilizatorii prin Google Play
Comisia Europeană investighează Google și sistemul Android

Comisia Europeană a deschis o investigație împotriva Google, acuzând compania că încalcă politicile antitrust ale Uniunii Europene. Mai exact, Comisia...

Închide