stiri

Allview la MWC 2013

Allview Speed City

Privim cu simpatie către firmele românești care încearcă să-și creeze un loc pe o piață extrem de competitivă, unde giganți mai bogați decât statul român investesc sume enorme în cercetare.

Allview participă la Mobile World Congress 2013 cu o gamă variată de produse. Unele dintre acestea sunt cunoscute publicului român, altele sunt noutăți. Telefonul Allview P5 Quad Core este dotat cu un procesor quad core la 1.2 GHz, așa după cum sugerează și numele, și dispune de o cameră de 8 megapixeli cu posibilitatea de filmare la rezoluție FullHD. Ecranul IPS LCD al telefonului are diagonala de 4.5 inci și o rezoluție de 540×960 pixeli. Noul telefon Allview va fi disponibil din data de 20 martie.

Allview Quad 3 Speed este o tabletă de 10 inci pe care compania românească o expune la Barcelona. Rezoluția ecranului se ridică la amețitoarea cifră de 2048×1536 pixeli, la acest capitol Quad 3 Speed concurând cu succes orice alt adversar.

Allview a reușit să-și creeze o marcă puternică recunoscută și în alte state. Românii vând tablete în țări precum: Germania, Spania, Olanda, Bulgaria, Slovacia și republica Moldova.

Allview Alldro Speed i

Allview Alldro Speed i

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Fonepad
ASUS Fonepad poate fi un telefon foarte mare

ASUS a anunțat astăzi noul Fonepad, o tabletă de 7 inci cu telefon încorporat. Mai precis, Fonepad poate fi folosită...

Închide