stiri

ASUS Fonepad poate fi un telefon foarte mare

ASUS Fonepad

ASUS a anunțat astăzi noul Fonepad, o tabletă de 7 inci cu telefon încorporat. Mai precis, Fonepad poate fi folosită întocmai ca un telefon efectuând apeluri prin rețelele de telefonie mobilă. Dispozitivul este motorizat de un procesor Intel Atom Z2420 și dispune de un ecran cu tehnologie IPS.

Tableta poate fi ținută cu o singură mână grație greutății reduse de numai 340g și a profilului de 10,4 mm. Ecranul de 7 inci multi-touch oferă o rezoluție HD de 1280 x 800 pixeli iar unghiul de vizualizare se extinde până la 178 de grade datorită tehnologiei IPS. Utilizatorii au avantajul de a folosi un singur abonament deși nu știu cine ar putea să transporte tableta pentru a da un telefon. Fonepad este disponibil în versiuni cu 8GB și 16GB, cu slot pentru carduri SD de până la 32GB, pentru spațiu de stocare suplimentar.

Pe lângă tabletă, ASUS promovează și două accesorii. VersaSleeve 7 și Turn Case sunt construite special pentru Fonepad potrivindu-se perfect cu tableta.

ASUS oferă Fonepad în două variante. Varianta pentru Asia dispune de cameră principală de 3 megapixeli și costă 249 de dolari. Varianta pentru Europa este mai scumpă și mai slab dotată. În Europa, tableta va fi disponibilă din martie și va avea un preț de 1149 lei.

ASUS Fonepad

ASUS Fonepad

To Top

Citește articolul precedent:
Qualcomm Dragonboard
Qualcomm chipsetul Gobi cu LTE și Carrier Aggregation

Qualcomm este un producător recunoscut pentru chipseturile ARM ce echipează o bună parte din telefoanele și tabletele existente în prezent...

Închide