stiri

Allview lansează telefonul X2 Soul Lite

Allview X2 Soul Lite

Allview lansează un telefon accesibil, cu specificații modeste, ce va fi pe placul românilor cu venituri medii. X2 Soul Lite este un dispozitiv dual-SIM cu ecran IPS HD și posibilități de conectivitate 4G (150 Mbps).

Noul smartphone X2 Soul Lite este construit pe baza unui chipset cu frecvența de 1,3GHz ce integrează grafica Mali T720. Telefonul dispune de 1 GB de memorie RAM și 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128 GB.

X2 Soul Lite dispune, la fel ca și ultimile device-uri din gama Soul, de funcția Chameleon. Aceasta va transforma interfața device-ului într-una nouă de fiecare dată. Funcția adaptează culorile din mediul înconjurător și transpune realitatea în meniul telefonului. Bateria de 2400mAh oferă cu până la 25% mai multă autonomie în comparație cu cel mai des utilizate baterii de smartphone-uri. Astfel, utilizatorii pot beneficia de până la 240 de ore în stand-by și până la 625 de minute de convorbire.

X2 Soul Lite este disponibil începând de astăzi pe baza de precomandă la prețul de 699 lei, livrările începând din data de 12.10.2015.

Allview X2 Soul Lite

Allview X2 Soul Lite

To Top

Citește articolul precedent:
LG Nexus 5X
Specificații tehnice pentru LG Nexus 5X

Specificațiile telefonul LG Nexus 5X au fost distribuite pe internet cu o zi înainte de lansarea oficială. Google a solicitat...

Închide