stiri

Allview lansează un super-telefon denumit X1 Xtreme

Allview X1 Xtreme

China poate construi orice, de la textile la rachete spațiale. Același lucru se poate spune despre piața de OEM-uri chinezești, firmele cu marcă proprie având posibilitatea să selecteze modele foarte performante sau modele foarte ieftine.

Brașovenii de la Allview vor importa sub marca proprie un telefon foarte performant denumit X1 Xtreme. Telefonul este o clonă de Gionee Elife E7, Allview ocupându-se de operațiunile de import. Privind spre specificațiile acestui model nu putem să nu rămânem impresionați.

Telefonul este dotat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 800 quad-core tactat la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, cameră principală de 16 MP şi cameră frontală de 8MP. Terminalul are design unibody și beneficiază de un ecran IPS Full HD de 5,5’’ protejat de Gorilla Glass 3 construit de japonezii de la JDI. Hardware-ul este completat de 3GB memorie RAM și 32GB memorie flash. X1 Xtreme rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Camera foto Omnivision de 16 megapixeli are senzor BSI, sistem optic de 8 lentile cu filtru UV şi antireflexie, lentila frontală fiind fabricată din safir. În partea frontală, camera foto secundară tot de la Omnivision oferă 8 megapixeli.

Allview X1 Xtreme va fi disponibil din 31 martie 2014 și va avea un preț pe măsura performanțelor: 2000 lei. Prețul este apropiat de cel al modelului Samsung Galaxy S4 însă noul telefon Allview X1 Xtreme oferă un hardware puternic pentru aceeași bani.

Allview X1 Xtreme

Allview X1 Xtreme

To Top

Citește articolul precedent:
Logitech Keyboard Folio
Tastatură Logitech pentru tableta Samsung Galaxy Tab 3

Logitech va distribui în România o husă-tastatură concepută pentru tableta Samsung Galaxy Tab 3. Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung...

Închide