stiri

Gionee Elife E7 strârnește admirația fanilor Android

Gionee Elife E7

Gionee este un cuvânt care nu vă spune prea multe, iar dacă v-am spune să cumpărați un smartphone Gionee probabil ați zâmbi în cel mai bun caz. Compania chinezească Gionee a anunțau smartphone-ul Elife E7, echipat cu una dintre cele mai bune camere Android. Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.2 cu o interfață AMIGO 2.0.

Elife E7 se prezintă cu un ecran JDI cu diagonala de 5.5 inci și rezoluția de 1920 x 1080 pixeli acoperit cu sticlă Gorilla Glass 3. Varianta cu 4G LTE și 32GB memorie flash este echipată cu un chipset Krait 400 la 2.5 GHz și 3GB RAM. Dacă aceste specificații nu v-au impresionat încă, trebuie să vă spunem că senzorul camerei principale are rezoluție de 16 megapixeli și dimensiunea de 1.34 µm. Camera frontală este remarcabilă. Dacă telefoanele obișnuite au cameră de 1.2 megapixeli, Elife E7 se laudă cu o cameră frontală de 8 megapixeli.

Telefonul va fi disponibil din 5 decembrie pe piața chineză la prețul de 525 de dolari (3200 yuani). Din 2014, Elife E7 va intra pe piețele internaționale.

Update: Allview va importa în România telefonul Gionee Elife E7 pe care îl va vinde sub marcă proprie.

Gionee Elife E7

Gionee Elife E7

To Top

Citește articolul precedent:
HTC FootballFeed
HTC FootballFeed îți aduce UEFA Champions League pe telefon

Românii iubesc fotbalul și iubesc echipele românești ce se califică în grupele UEFA Champions League. HTC lansează aplicația FootballFeed pentru...

Închide