stiri

Allview X4 Xtreme devine cel mai puternic model al companiei brașovene

Allview X4 Xtreme

Brașovenii de la Allview au lansat pe piața din România un nou telefon de top cu Android, ce va purta titlul onorific de flagship al companiei.

Allview X4 Xtreme oferă mai multă autonomie: acumulatorul de 4550mAh asigură peste 1500 de minute de convorbire sau până la 379 de ore în stand-by. Transpusă în activități de zi cu zi, o încărcare completă a smartphone-ului X4 Xtreme înseamnă peste 22 de ore de filme, 39 de ore de muzică sau 32.290 de fotografii.

Procesorul helio P25, fotolitografiat pe 16nm, cu o frecvență de până la 2,5GHz obține performanțe cu până la 20% mai bune, în comparatie cu predecesorul său integrat pe flagship-ul seriei precedente, X3 Soul PRO.

Memoria RAM de 4GB, de tip DDR4 asigură o viteză de procesare cu 70% mai mare și un consum de energie cu 50% mai redus în comparație cu memoria de tip DDR3. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 256GB în regim single SIM.

Camera frontală de 20MP, echipată cu 5 lentile, cu deschidere a diafragmei f/2.0, oferă selfie-uri luminoase chiar și atunci când lumina nu este suficientă. Tehnologia PureCelPlus aduce sensibilitate sporită și zgomot scăzut în imagine, capturând de până la 4 ori mai multă lumină decât în mod obișnuit.

Allview X4 Xtreme

Allview X4 Xtreme

Două camere alăturate, de 13MP, respectiv 5MP, fac pereche pentru a surprinde detalii și a oferi profunzime imaginilor. Camera de 13MP, cu 5 lentile și apertura f/2.0 adoptă tehnologia Exmor RS pentru viteză mai mare și sensibilitate sporită în condiții de lumină scazută.

Display-ul de 6 inch IPS Full HD este ideal pentru multimedia: oferă luminozitate crescută și unghiuri largi de vizualizare de 178°.
Carcasa internă este realizată din magneziu și spatele metalic conferă rezistență terminalului, în timp ce panoul de sticlă 2.5D aduce un plus de rafinament. X4 Xtreme este prevăzut cu senzor de amprentă ce îi asigură deblocarea în doar 0,2 secunde.

X4 Xtreme este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă la prețul de 1.899 lei, iar livrările vor începe din 11 iulie. În perioada de precomandă, clienții care achiziționează smartphone-ul X4 Xtreme beneficiază de un voucher de 300 de lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Getac ZX70
ELKO lansează o tabletă Android pentru condiții extreme

ELKO Romania anunţă disponibilitatea tabletei PC Getac ZX70. Modelul poate fi folosit în condiţii de lucru extreme, adresându-se în special...

Închide