Android conduce detașat în China

| |

Lupta dintre Android și iOS se duce cu diferite arme alese în funcție de câmpul de bătălie. În China piața are propriile trăsături, cu mult diferite față de cea din Statele Unite sau Europa. În cea mai populată țară a planetei unul din 10 posesori de telefon sau tabletă rulează sistemul de operare iOS.

Android conduce detașat în fața concurenților săi cu un procent de 68.4% din piață, conform unei firme de analiză a pieței din Beijing. Vânzările de telefoane și tablete cu Android sunt susținute prin terminale ieftine produse de companii precum Huawei și ZTE.

Pe locul al doilea se află, în mod surprinzător, Symbian care se menține la 18.7%. În China se vând bine telefoanele ieftine cum ar fi cele produse de Nokia, cu un preț ce se încadrează sub 30 de euro.

Locul al treilea revine sistemului de operare Apple instalat pe echipamente privite ca un simbol social.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!