Angry Birds Go! pentru vacanța de iarnă

| |

Angry Birds Go a sosit odată cu vancanța de iarnă, fiind o bucurie pentru copiii care pot profita de timpul liber disponibil în această perioadă.

Angry Birds Go schimbă radical modul de joc însă folosește aceleași personaje binecunoscute din seriile precedente. Cursele au loc pe dealurile din Piggy Island iar circuitul prezintă tot felul de capcane.

Scenariul 3D permite jucătorilor să observe mașinile și personajele din toate unghiurile iar sistemul de upgrade crește capacitățile vehiculelor. Puteți alege personaje precum: Red, Chuck, Terence, Stella, King Pig sau Moustache Pig și vă puteți distruge adversarii cu tot felul de puteri speciale, create pentru fiecare personaj.

Trailer Angry Birds Go

Jocul Angry Birds Go este disponibil gratuit în Google Play. Pachetul are 168MB, drept urmare trebuie să verificați dacă aveți spațiu liber pe telefon sau pe cardul de memorie și eventual să fiți conectat la un hotspot Wi-Fi.

Angry Birds Go

Angry Birds Go

Angry Birds Go! pentru vacanța de iarnă, 9.8 out of 10 based on 4 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!