stiri

Aplicațiile Vodafone pentru telefon au înregistrat 3 milioane de descărcări

Star Taxi

Vodafone România oferă mai multe aplicații pentru sistemul de operare Android, unele dintre acestea înregistrând un real succes în rândul utilizatorilor români. Aplicațiile pentru mobil dezvoltate și susținute de Vodafone România au ajuns la peste 3.000.000 de descărcari, pe smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android, iOS și Windows Phone.

Aplicația Transport Urban oferă informații în timp real despre circulația vehiculelor de transport în comun din Ploiești. Astfel, utilizatorii pot vedea, în versiunea beta a serviciului, în cât timp ajung în stație autobuzele și tramvaiele din Ploiești, precum și durata traseului. În curând, funcționalitatea va fi extinsă și în alte orașe.

Mai mult, prin aplicația SMS Parking, utilizatorii smartphone-urilor cu sistem de operare Android își pot plăti de acum parcarea direct prin smartphone și în Cluj-Napoca. Lista orașelor în care serviciul este disponibil ajunge astfel la 11, alături de Arad, Bacau, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, Oradea, Satu-Mare, Sighișoara, Târgu Mures și Timișoara.

SMS Parking Romania

SMS Parking Romania

Star Taxi, aplicație ce si-a dovedit deja utilitatea în rândul publicului din Capitală, permite utilizatorilor să comande taxiuri și în Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța, direct din aplicație, fără a mai fi nevoie sa apeleze telefonic un dispecer al unei companii. Mai mult, aplicația este disponibilă, în premieră, și peste graniță, în Chișinău.

Star Taxi

Star Taxi

Aplicațiile Vodafone pentru Android pot fi descărcate din secțiune aspecială a site-ului propriu sau din Google Play.

To Top

Citește articolul precedent:
Lenovo Yoga
Lenovo lansează în România tabletele Yoga

Lenovo lansează prima tabletă Yoga. Tableta se remarcă printr-un mâner cilindric cu utilizări multiple și dezamăgește prin hardware-ul mult prea...

Închide