stiri

Lenovo lansează în România tabletele Yoga

Lenovo Yoga

Lenovo lansează prima tabletă Yoga. Tableta se remarcă printr-un mâner cilindric cu utilizări multiple și dezamăgește prin hardware-ul mult prea slab. Pentru a converti Yoga Tablet în modul stand este suficientă rotirea cu 90° a cilindrului lateral, ceea ce duce la deschiderea unui suport care îi permite tabletei să stea singură în poziţie aproape verticală pe birou sau pe masă. Utilizatorii pot modifica unghiul tabletei între 110° şi 135°.

Modul Stand permite vizionarea foarte confortabilă a unor filme, efectuarea unor apeluri video şi folosirea ecranului tactil cu zece puncte de atingere fără a folosi accesorii suplimentare.

Utilizatorii pot aşeza tableta Yoga în modul tilt (înclinat) pentru a scrie text pe tastatura virtuală, a accesa jocuri sau a naviga pe internet, cu tableta așezată pe masă la un unghi mai bun de vizionare.

Mânerul cilindric lateral include baterii duale puternice şi, spre deosebire de majoritatea tabletelor, Yoga Tablet dispune de baterii folosite de obicei în laptopuri. Yoga Tablet poate chiar încărca alte dispozitive precum smartphone-uri, prin tehnologia USB on-the-go2. Modelele de 10 şi de 8 inci cu WiFi folosesc procesoare MT8125, iar cele cu 3G sunt prevăzute cu procesoare MT8389 Quad Core, având o capacitate de 16 sau 32 GB şi sistem de operare Android 4.2.

Bateria mai mare crește greutatea totală a tabletei. Tabletele Yoga cântăresc 605 grame (modelul de 10 inci) sau 400 de grame (modelul de 8 inci).

Dacă hardware-ul poate fi încadrat în clar entry-level, nu același lucru se poate spune și despre preț. Tabletele lenovo Yoga sunt prea scumpe pentru ce oferă. Prețul estimativ al Lenovo Yoga este de 1260 lei și de 1650 lei pentru modelele de 8 inci și respectiv 10 inci.

Lenovo Yoga

Lenovo Yoga

To Top

Citește articolul precedent:
Robot Android în Tokio
Roboții Google

După parada militară de 1 decembrie interesul pentru armament în rândul oamenilor obișnuiți a crescut rapid. Tehnica militară este impresionantă...

Închide