aplicatii

Archos Video Player

Archos Video Player

Archos este o companie cu inițiativă și una dintre primele care au pus accentul pe produse practice vândute la prețuri accesibile. Archos a comercializat la un moment dat tablete cu hard disk intern a căror capacitate ajungea la 250GB. Acum Archos își completează business-ul cu un media player disponibil în Google Play.

Archos Video Player

Archos Video Player a fost disponibil până acum pe majoritatea tabletelor vândute sub brandul propriu însă compania franceză a hotârât că playerul poate fi cumpărat și instalat și pe alte produse.

Archos Video Player costă 4.99 dolari și oferă în acești bani o serie de funcții care v-ar putea fi de folos. Spre exemplu există opțiunea de decodare software la care se poate apela în cazul în care tableta dumneavoastră nu are implementată decodarea hardware pe un anumit tip de fișier. Player-ul poate face streaming prin anumite servicii și beneficiază de funcții de sortare și administrare a fișierelor. De asemenea, subtitrările pot fi descărcate automat.

Un alt lucru important care trebuie menționat e faptul că video player-ul Archos rulează pe Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sau pe versiunile mai noi.

Archos Video Player

Archos Video Player

To Top

Citește articolul precedent:
Cum să transformi telefonul în cameră auto?

Camerele video pentru automobile sunt scumpe, voluminoase iar de cele mai multe ori acestea nu se află pe lista de...

Închide