Cum să transformi telefonul în cameră auto?

| |

Camerele video pentru automobile sunt scumpe, voluminoase iar de cele mai multe ori acestea nu se află pe lista de priorități a utilizatorului. Posesorii de telefoane cu Android au acum la îndemână o soluție simplă, elegantă, performantă și mai ales gratuită.

Camera auto în telefonul Android

DailyRoads Voyager este o aplicație care transformă smartphone-ul într-o cameră auto gata să surprindă orice eveniment din trafic. Aplicația transformă telefonul cu Android într-o adevărată cutie neagră, înregistrând în continuu imagini. Evenimentele importante pot fi stocate separat astfel încât să le puteți folosi ulterior.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

DailyRoads Voyager 3

Camera filmează în buclă, deci cardul SD nu va fi plin niciodată. Suportul și spațiul alocat înregistrării poate fi definit de utilizator. Aplicația poate porni înregistrarea atunci când sesizează un șoc în acest sens fiind folosit accelerometrul telefonului. Senzitivitatea poate fi reglată de utilizator astfel încât să pornească atunci când are loc un eveniment.

DailyRoads Voyager 2

La clipurile înregistrate poate fi adăugată data precum și locația unde au fost filmate dacă GPS-ul este activat. Aplicația este disponibilă în limbile: chineză, engleză, rusă, coreeană și spaniolă.

Aplicația DailyRoads Voyager este gratuită și poate fi descărcată din Google Play.

DailyRoads Voyager

DailyRoads Voyager

Cum să transformi telefonul în cameră auto?, 9.6 out of 10 based on 7 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (7 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!