stiri

Huawei anunță că Ascend P1 va fi disponibil la nivel global

Ascend P1

Huawei a prezentat detalii suplimentare referitoare la punctele de distribuţie ale noului lor telefon Android – Ascend P1. Prezentat pentru prima oară la începutul acestui an, dispozitivul va ateriza în Hong Kong, Taiwan și Australia în luna mai, iar în iunie va ajunge în America Latină. Europa va vedea Ascend P1 mai târziu, în descursul verii.

Cu un design slim și o configurație hardware care poate concura lejer cu alte dispozitive Android de primă clasă, sperăm să vedem un Ascend P1 în redacția AndroidLIVE cât mai curând. Acest model de smartphone de la Huawei poartă cu mândrie o carcasă de numai 7,69mm grosime, un ecran Super AMOLED de 4.3 inci, cu o rezoluție de 960×540 pixeli, un procesor dual-core tactat la 1,5 GHz și o cameră foto de 8 megapixeli.

Ascend P1

Huawei anunță că Ascend P1 va fi disponibil global 

„Disponibilitatea globală pentru Ascend P1, care combină funcționalități inteligente și un design sexy, reprezintă un moment important pentru Huawei. Trimitem semnale puternice pentru a transmite intențiile noastre de a ne transforma într-un brand pentru clienți și să extindem piața căreia ne adresăm la nivel global prin întărirea familiei noastre de produse. De asemenea, extindem vânzările și canalele de distribuție pentru a face mai mult decât să ne adresăm operatorilor.”

Richard Yu, Președinte Huawei Device

 

To Top

Citește articolul precedent:
Spotify
Spotify updatat: o nouă interfață și funcționalități noi

Spotify a primit update-ul la care mulți au sperat. Aplicația a fost revizuită pentru a oferi compatibilitate deplină cu Android...

Închide