accesorii mobile

Ascultă muzică la adevărata ei valoare de pe device-ul Android

X-Mini Kai

Am văzut în toamna trecută noile boxe X-Mini și am fost cu toții surprinși de fidelitatea sunetului redat. Dimensiunile impresionant de mici, împreună cu volumul puternic cu care transmit un sunet foarte clar pun acest produs pe lista de cumpărături a împătimiților de muzică și de gadget-uri.

Noua variantă de boxe miniaturale, X-mini Kai, vine de data aceasta cu Bluetooth. Utilizatorul nu trebuie decât să caute cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei rețeaua de dispozitive disponibile, să se conecteze la X-Mini și să se bucure de un sistem de sunet profesionist oriunde s-ar afla.

X-Mini Kai

Ceea ce este interesant la X-Mini Kai este că atâta timp cât este conectat la un telefon sau la orice alt device capabil de apeluri telefonice, poate fi folosit pe post de speaker. Pentru a face lucrurile și mai comode, boxele sunt prevăzute și cu microfon şi convorbirea poate avea loc în totalitate prin intermediul aparatului.

Boxele pot fi înlănţuite în număr mare prin bluetooth şi redau sunetul la fel de bine și la distanțe de câțiva metri. Acumulatorul Li-Ion asigură o autonomie de aproximativ 8 ore.

Suntem bucuroși că România s-a numărat printre primele țări în care au ajuns boxele X-Mini Kai. Noul model completează gama cu o facilitate cerută de foarte mulți utilizatori de boxe portabile, aceea de a le putea conecta wireless la telefoane sau tablete

Valentin Haicu, director VHCI Business Development

X-Mini Kai sunt comercializate în România prin FunGadgets.ro.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note & Galaxy Tab 7.7
Galaxy Note și Galaxy Tab 7.7 sunt compatibile cu SAFE

Samsung a lansat SAFE (Samsung Approved for Enterprise) în octombrie 2011 drept o suită de caracteristici referitoare la securitate superioare...

Închide