Galaxy Note și Galaxy Tab 7.7 sunt compatibile cu SAFE

| |

Samsung a lansat SAFE (Samsung Approved for Enterprise) în octombrie 2011 drept o suită de caracteristici referitoare la securitate superioare celor specifice Android. Odată cu lansarea lui Galaxy Note și a Galaxy Tab 7.7 în America de Nord a fost făcut și anunțul că acestea sunt aprobate pentru SAFE. Acest standard vine ca un mare ajutor pentru business.

Samsung Galaxy Note & Galaxy Tab 7.7

„Tot mai mulți angajați cer o varietate mai mare pentru dispozitivele pe care le poartă atât pentru uz personal cât și pentru muncă. Standardele lor pentru performanță și design sunt înalte iar criteriul de securitate al angajatorului este și mai sever. Galaxy Note și Galaxy Tab 7.7 se ridică la nivelul acestor cereri și oferă o aterizare sigură (org. ‘SAFE landing’) pentru volumul mare de utilizatori care renunță la platformele concurente.”

Tim Wagner, Viceprședinte și Manager General al B2B Sales pentru Samsung Mobile

Prin urmare, Galaxy Note și Galaxy Tab 7.7 devin primele produse destinate consumatorilor care sunt compatibile SAFE. Standardul oferă un spor de securitate datelor și comunicațiilor și nu trebuie omis de cei care își vor cumpăra unul din cele două device-uri.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!