stiri

ASUS oferă noi informații despre tableta Nexus 7 2013

ASUS Google Nexus 7 2

Asus a organizat astăzi în București o întâlnire cu bloggerii și ziariștii de specialitate, ocazie cu care am aflat câteva detalii despre noua tabletă ASUS Google Nexus 7 și prezența ei pe piața românească. Noua tabletă Nexus 7 va fi disponibilă în magazinele din România de la începutul lunii septembrie la prețul de 1199 lei (TVA inclusiv) pentru versiunea Wi-Fi și 1749 lei pentru versiunea de top cu 32GB, Wi-Fi și LTE.

Tableta este remarcabilă, rulează fluid, iar procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5GHz este însoțit de 2GB memorie RAM. ASUS Google Nexus 7 integrează în premieră încărcarea wireless și un modul Wi-Fi cu suport pentru transmisia wireless a imaginii către echipamentele compatibile Miracast.

ASUS pregătește mai multe modele pentru utilizatorii români, pe lângă Nexus 7 2013 mai sunt așteptate tabletele Fonepad Note FHD6, Memo Pad FHD7 și Memo Pad FHD 10.

ASUS Google Nexus 7 2

ASUS Google Nexus 7 2

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Desire 500
HTC lansează noul telefon Desire 500

Piața românească se bucură de o mulțime de oferte în segmentul telefoanelor inteligente, companii precum Samsung, LG, Sony și HTC...

Închide