stiri

HTC lansează noul telefon Desire 500

HTC Desire 500

Piața românească se bucură de o mulțime de oferte în segmentul telefoanelor inteligente, companii precum Samsung, LG, Sony și HTC aducând ultimele realizări la scurt timp după lansarea internațională. HTC oferă românilor noul Desire 500, un smartphone cu procesor quad-core și ecran de 4.3 inci.

Camera principală are rezoluția de 8 megapixeli și un procesor de imagine dedicat numit HTC ImageChip. Camera frontală de 1.6 megapixeli este destinată apelurilor video prin serviciile oferite de Google, Yahoo și Facebook. Memoria internă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 64GB.

Telefonul va fi disponibil din luna august în variantele negru (Lacquer Black) şi albastru (Glacier Blue). Pe lângă versiunea de bază va exista și un model dual-SIM.

HTC Desire 500

HTC Desire 500

HTC Desire 500 va putea fi achiziționat prin intermediul magazinelor specializate sau prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S III Mini
Interesul românilor pentru dispozitivele inteligente e în creștere

Samsung România a făcut un studiu pe genunchi privind interesul românilor pentru dispozitivele de ultimă generație. Așa cum era de...

Închide