ASUS re-confirmă Android 3.0 Honeycomb pe tabletele Slider, Transformer si Memo

| |

Asus Eee Pad TransformerASUS ne reconfirmă că cele trei tablete anunțate la CES 2011 – Slider, Transformer și Memo – vor avea la bord sistemul Android 3.0 Honeycomb și că vor fi lansate înainte de Q3. Datele oficiale sunt Aprilie, Mai și Iunie. Nu s-a comunicat și momentul disponibilității în România. ASUS răspunde astfel unui articol publicat ieri de The INQUIRER și infirmă atât amânările cât și indisponibilitatea lui Honeycomb.

ASUS reamintește că data lansării oficiale a lui Honeycomb nu e 100% precisă. În planul său, producătorul din Taiwan prevede însă echiparea cu Android 3.0 Honeycomb, și nu cu Android 2.3 Gingerbread.

Dacă The INQUIRER scria că niciun dispozitiv dintre cele trei tablete nu va avea funcționalitate de telefon și de aici trăgea concluzia indispobilității lui Android Marketplace pe aparate, ASUS contrazice:

EeePAD MeMO va avea funcționalitate de telefon. Funcția de telefon nu are legatură cu Android Marketplace. ASUS va avea Android Marketplace pentru tablete înainte de lansarea lor. Pentru produsele care folosesc Froyo, Google nu permite accesarea GMS de pe dispozitive cu ecrane mai mari de 7 inch.

Prin urmare, nu va fi nevoie de un Asus app store, termen vehiculat în articolul publicației britanice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!