stiri

ASUS re-confirmă Android 3.0 Honeycomb pe tabletele Slider, Transformer si Memo

Asus Eee Pad Transformer

Asus Eee Pad TransformerASUS ne reconfirmă că cele trei tablete anunțate la CES 2011 – Slider, Transformer și Memo – vor avea la bord sistemul Android 3.0 Honeycomb și că vor fi lansate înainte de Q3. Datele oficiale sunt Aprilie, Mai și Iunie. Nu s-a comunicat și momentul disponibilității în România. ASUS răspunde astfel unui articol publicat ieri de The INQUIRER și infirmă atât amânările cât și indisponibilitatea lui Honeycomb.

ASUS reamintește că data lansării oficiale a lui Honeycomb nu e 100% precisă. În planul său, producătorul din Taiwan prevede însă echiparea cu Android 3.0 Honeycomb, și nu cu Android 2.3 Gingerbread.

Dacă The INQUIRER scria că niciun dispozitiv dintre cele trei tablete nu va avea funcționalitate de telefon și de aici trăgea concluzia indispobilității lui Android Marketplace pe aparate, ASUS contrazice:

EeePAD MeMO va avea funcționalitate de telefon. Funcția de telefon nu are legatură cu Android Marketplace. ASUS va avea Android Marketplace pentru tablete înainte de lansarea lor. Pentru produsele care folosesc Froyo, Google nu permite accesarea GMS de pe dispozitive cu ecrane mai mari de 7 inch.

Prin urmare, nu va fi nevoie de un Asus app store, termen vehiculat în articolul publicației britanice.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola estimeaza vanzari consistente pentru tableta Xoom

Motorola se așteaptă la vânzări pentru tableta Xoom ce vor totaliza între 700.000 și 800.000 numai în primul trimestru al...

Închide