stiri

ASUS ROG Phone 3: specificații, prețuri, dată de lansare

ROG PHONE II

ASUS nu a dat publicității informații oficiale despre noul telefon de gaming ROG Phone 3. Singurele indicii care le avem pentru noul model, ce urmează să fie lansat în viitorul apropiat, au venit prin intermediul organismelor de certificare din diverse țări și a siteurilor ce s-au grăbit să preia aceste informații.

Chipset Qualcomm Snapdragon 865

Despre ROG Phone 3 se spune că va fi bazat pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865 și va veni în versiuni cu 8GB, 12GB  sau chiar 16GB de memorie RAM. Chipsetul Snapdragon 865 aduce cu sine și conectivitatea 5G, ceea ce va reprezenta un plus pentru utilizatorii aflați în mișcare. Ecranul va fi tot de tip AMOLED, însă rezoluția ar putea să fie mai mare, cu o densitate mai ridicată. După cum știți, ROG Phone II (vezi review) aducea un ecran cu AMOLED cu rată de refresh de 120Hz și o frecvență de 240Hz pentru suprafața tactilă. TEENA ne spune că telefonul va măsura 171 x 78 x 9.85mm, adică va fi lung (17cm) dar mai subțire pentru a intra mai bine în buzunar.

Android 10 și Google Stadia

Telefonul va rula sistemul de operare Android 10 pentru a fi o platformă ideală pentru jocurile mobile din Google Play. Mai mult, ROG Phone III ar putea veni și cu Google Stadia, platforma de streaming de gaming, cu centre de date pe tot globul, capabilă să transmită imagini cu rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă.
Bateria ar putea avea o capacitate de 6000mAh și un sistem de încărcare Quick Charge 4.0 cu adaptor de 30W. Dacă standardul Quick Charge 5.0 va fi lansat anul acesta, implementarea lui pe ROG Phone 3 devine foarte probabilă.

Lansare în vara lui 2020

Data lansării pentru ROG Phone 3 nu este cunoscută, însă ASUS ar putea lansa noul telefon în luna iulie 2020. Actualul telefon ROG Phone II are un preț de raft ce pleacă de la aproximativ 3500 lei. Pentru ROG Phone 3 ne așteptăm la un preț de lansare ce se învârte în jurul valorii de 5000 de lei.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS ROG PHONE II
ROG Phone II primește actualizarea la Android 10

Republic of Gamers a început distribuția actualizării sistemului de operare Android 10 pentru ROG Phone II, un update ce transformă...

Închide