stiri

ASUS Transformer Book Trio a fost prezentat în România

ASUS Transformer Book Trio

ASUS a prezentat astăzi în incinta unui hotel de lux din București noile produse pregătite pentru această toamnă. Pe lângă notebook-urile Zenbook UX301 și tabletele Transformer TF701, am remarcat și noul ASUS Transformer Book Trio, un model extrem de interesant ce poate fi utilizat în mai multe moduri.

ASUS Transformer Book Trio poate fi un notebook puternic cu Windows 8 atunci când utilizatorul este implicat în activități productive dar și o tabletă cu Android atunci când utilizatorul dorește mai multă portabilitate.

Portabilul comută instant între cele două sisteme de operare atunci când tableta este detașată de tastatura dock sau atunci când utilizatorul apasă butonul dedicat, amplasat deasupra tastaturii.

Secretul noului Transformer Book Trio constă în cele două platforme Intel montate în dock-ul tastatură și în spatele ecranului. Datele sunt stocate pe unitatea SSD internă, aplicațiile pentru Windows 8 rulând cu rapiditate. Dock-ul include o baterie suplimentară pentru creșterea autonomie și o gamă completă de porturi, incluzând USB 3.0.

Transformer Book Trio va ajunge pe piața din România toamna aceasta alături de celelalte produse ASUS de ultimă generație.

To Top

Citește articolul precedent:
Ericsson Radio Dot System
Ericsson aduce internetul mobil în colțurile ascunse

Ericsson aduce internetul mobil în cele mai ascunse unghere. Noul releu Ericsson Radio Dot System are dimensiuni mici și poate...

Închide