stiri

ASUS rezolvă problema semnalului GPS slab la Transformer Prime

Tableta ASUS Transformer Prime

Se zvonește de câteva zile că ASUS a găsit soluția lipsei de semnal GPS de care suferă tabelta hibrid Transformer Prime. Vineri, ASUS a anunţat oficial pentru AllThingsD că cei care au cumpărat un Transformer Prime, se vor putea înscrie online, începând cu 16 aprilie, pentru a primi gratuit un kit ce remediază problema GPS-ului.

Tableta ASUS Transformer Prime

Transformer Prime a întâlnit probleme în recepționarea semnalului GPS încă de la lansare, cauza posibilă fiind carcasa fabricată integral din aluminiu. Tocmai de aceea, soluțiile software testate și update-urile OTA din ultima perioadă au eșuat. De data aceasta, ASUS va oferi o cheie hardware (dongle) ce se va conecta la tabletă sau la docking pentru a îmbunătăți calitatea semnalului. Rămâne de văzut ce slot va ocupa acest dispozitiv.

Orice utilizator de Transformer Prime ar trebui să fie eligibil pentru a primi soluția hardware gratuit. Comenzile se pot face începând cu 16 aprilie și, conform reprezentanților ASUS, livrarea se va face la două săptămâni de la înregistrarea comenzii.

ASUS Transformer Prime

ASUS Transformer Prime este disponibil în România, iar dacă nu sunteți convinși că este tableta potrivită pentru dumneavoastră, puteți citi review-ul AndroidLive.

To Top

Citește articolul precedent:
nvidia tegra 4
NVIDIA Tegra 4 va atinge 2GHz

NVIDIA are pe planșa de lucru noi modele de chipset-uri ce vor anima telefoanele și tabletele din anii următori. Viitoarele...

Închide