stiri

Asus va vinde 1.8 milioane de tablete în 2011

ASUS Transformer Prime

Directorul ASUS, Jerry Shen a oferit câteva păreri interesante despre piața tabletelor, acesta fiind încrezător în noul sistem de operare Windows 8 de la Microsoft. ASUS se află pe drumul cel bun și va reuși să comercializeze anul acesta 1.8 milioane de tablete din care 1.2 milioane se află deja în mâinile clienților iar 600.000 vor fi livrate în ultimul trimestru al anului. ASUS este unul dintre producătorii de succes ce a reușit să atingă cifre importante pe piața tabletelor cu Android însă se află mult în urma celor de la Apple care au vândut 11.12 de tablete numai în această vară.

Compania taiwaneză va lansa noul Transformer Prime (vezi foto) luna aceasta iar din februarie 2012 va veni cu două tablete noi. Una dintre aceste noi tablete va fi chiar Padfone, o combinație interesantă dintre un telefon și o tabletă. Până la apariția noului Windows 8 piața tabletelor se va împărți între Apple și lumea Android reprezentată de o multitudine de producători.

ASUS Transformer Prime
ASUS Transformer Prime

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
HTC Sensation XE
HTC a livrat 13.2 milioane de telefoane

Compania taiwaneză HTC a publicat rezultatele pentru trimestrul 3 al acestui an. HTC a livrat 13.2 milioane de telefoane, aproape...

Închide