stiri

ASUS Zenbo este un nou robot inteligent pentru acasă

ASUS Zenbo

Roboții casnici, care să poată efectua anumite sarcini, sunt un vis al omenirii, ilustrat într-o mulțime de filme SF. Până în prezent, familiile obișnuite s-au putut bucura doar de aparate automatizate (mașini de spălat, espressoare de cafea, etc.) ce au ușurat viața tuturor.

Vezi ofertele ASUS!

Un robot care să se comporte ca un membru al familiei și să poată îndeplini mai multe sarcini va fi probabil lansat în curând, până atunci, inginerii încearcă să pună la punct algoritmii care vor conduce servomotoarele aparatului.

ASUS Zenbo

ASUS a lansat la Computex 2016 robotul inteligent Zenbo. Cu o serie întreagă de capabilități, incluzând abilitatea de a se mișca independent și de a înțelege comenzile vocale, Zenbo este un asistent în casă, interacțiunea cu el fiind ușoară și distractivă.

ASUS Zenbo

ASUS Zenbo

Zenbo este conceput pentru a interacționa cu oricine, având capacitatea specifică de a ajuta membrii în vârstă ai familiei, îngrijindu-se de sănătatea lor, conectându-i la un stil de viață digital. Fiind un asistent pentru acasă, ASUS Zenbo furnizează informații în mod proactiv, amintind datele importante, precum programările la doctor, momentul în care trebuie administrat un tratament, exercițiile fizice sau orice altceva ce nu trebuie uitat.

Zenbo monitorizează, de asemenea, situațiile de urgență, cum ar fi căderile accidentale și răspunde imediat, notificând membrii familiei pe telefoanele lor, indiferent unde s-ar afla. Atunci când primesc un mesaj urgent, aceștia pot controla de la distanță robotul și îl pot trimite lângă persoana în cauză, pentru a inspecta vizual situația ivită, cu ajutorul camerei încorporate.

ASUS Zenbo

Zenbo suportă un număr mare de aplicații personalizate ce extind și mai mult capabilitățile acestuia și aduc noi funcționalități pentru utilizatori. Programul de dezvoltare pentru noul produs ASUS furnizează acces la funcțiile Zenbo SDK și o bibliotecă de informații necesare pentru cei care doresc să aducă la viață ideile creative.

To Top

Citește articolul precedent:
Vonino Zun x1
Telefoane slabe și prețuri cu mușchi!

Americanii de la Vonino au prezentat la târgul Monaco MedPI nu mai puțin de 4 modele de telefoane: Zun X,...

Închide