ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition cu 256GB spațiu de stocare

| |

Intrarea „tigrilor asiatici” pe piața de telefoane a dus la prăbușirea unor companii cu tradiție cum ar fi HTC, Sony, BlackBerry sau Nokia. Strategia ASUS de a oferi telefoane foarte performante la prețuri mai mici decât cele ale concurenților s-a concretizat într-o cifră de vânzări ce a crescut rapid. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este telefonul cu cel mai mare spațiu de stocare intern pe care îl puteți cumpăra anul acesta.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition beneficiază de 128GB spațiu de stocare pe care îl puteți extinde dacă adăugați un card microSD de până la 128GB. În total veți avea la dispoziție 256GB (128GB flash intern + 128GB card microSD). În rest, specificațiile telefonului sunt similare cu cele ale versiunii ZE551ML.

Capacitatea mare a memorie interne lasă unor noi scenarii de utilizare. Telefonul poate fi folosit ca „hard disk extern” pentru transferul datelor, poate deveni un centru pentru stocarea filmelor sau chiar o sursă video pentru smart tv.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition cu 256GB spațiu de stocare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!