telefoane

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB

Telefon ASUS Zenfone 2

Introducere

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB este o adevărată navă amiral a companiei cu sediul în Taipei. Intrată recent în industria mobile, compania ASUS a avut o creștere rapidă, fiind un concurent de temut pentru companii cu tradiție. Telefoanele ASUS au evoluat rapid de la o generație la alta și au ajuns acum să se bată de la egal la egal cu giganții industriei.

Telefoanele mobile sunt în esență niște computere în miniatură, beneficiind de toate caracteristicile sistemelor desktop. Diferențele de performanță între un desktop și un telefon mobil sunt clar vizibile însă mecanismele de prelucrare a informației sunt similare.

ASUS fabrică plăci de bază pentru sisteme desktop din anul 1989 și are în prezent 13.600 de angajați la nivel mondial dintre care 4.500 sunt ingineri. Cifra de afaceri anuală este de aproximativ 14.5 miliarde de dolari SUA. Cu asemenea resurse în spate, nu este de mirare că ASUS a reușit să facă într-un singur an ceea ce alții au făcut în 5 ani.

ASUS Zenfone 2 ZE551ML în versiunea cu 4GB este o mașină ce nu lasă loc niciunui compromis. Ecranul spațios, procesorul puternic și memoria de 4GB oferă resurse oricărui tip de aplicație, indiferent cât de pretențioasă ar fi.

ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

Pe exterior, ASUS Zenfone 2 ZE551ML este similar cu majoritatea telefoanelor high-end cu Android. Ecranul protejat cu sticlă închisă la culoare domină partea frontală, lăsând spațiu pentru cele trei butoane tactile de la bază și pentru difuzorul din zona superioară. Butoanele tactile de la bază (return, home, options) sunt marcate direct pe sticlă și sunt vizibile chiar și atunci când terminalul se află în regim de așteptare.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

Partea din spate este curbată, capacul din plastic imitând perfect textura aluminiului. În zona superioară, utilizatorul va găsi două butoane de volum, amplasate exact sub camera foto. Butoanele sunt accesibile cu degetul arătător și necesită ceva timp de acomodare, mai ales dacă până acum a folosit un telefon cu butoane de volum pe lateral.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

Camera foto este însoțită de două LED-uri de culori diferite, alb și galben, grupate într-un singur corp. Butonul on/off este amplasat pe latura superioară, alături de conectorulpetnru căști. Zona inferioară este dedicată conectorului microUSB.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top