telefoane

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB

Telefon ASUS Zenfone 2

Accesorii și Baterie

ASUS Zenfone 2 ZE551ML este însoțit de accesorii construite inteligent disponibile atât în gratuit în pachetul ce însoțește telefonul cât și contra cost. Toate accesoriile sub marca ASUS sunt perfect compatibile cu telefonul și se integrează perfect cu hardware-ul existent. În sprijinul acestei afirmații vine chiar husa Zenfone 2 Flip Cover Deluxe.

Husa este construită pe exterior dintr-un material cauciucat, cu asperități, ce înlesnește prinderea. Cu alte cuvinte, va fi foarte greu ca telefonul să-ți alunece din mână, suprafața oferind o bună aderență. Husa înlocuiește capacul din spate al telefonului și nu se montează peste acesta, cum e în cazul altor telefoane mobile. În acest fel, terminalul devine mai suplu chiar și atunci când este protejat cu o husă-carcasă foarte solidă. În interiorul husei există un material rigid care conferă fermitatea de care are nevoie utilizatorul. În partea frontală, în schimb, există o fereastră rotundă ce oferă informații chiar și atunci când husa este închisă.

Husă ASUS Zenfone 2

Husă ASUS Zenfone 2

ASUS a modificat interfața grafică special pentru această husă, astfel că imaginea de pe ecran se va potrivi perfect ferestrei rotunde, așa după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Mai mult, interfața ZenUI pentru husa Zenfone 2 Flip Cover Deluxe oferă acces către apeluri, mesaje și chiar către camera foto, utilizatorul având posibilitatea să fotografieze fără să deschidă husa.

Husă telefon ASUS Zenfone 2

Husă telefon ASUS Zenfone 2

Antena NFC a noului ASUS Zenfone 2 ZE551ML este montată pe capac iar înlocuirea capacului cu o husă ar fi inactivat toate funcțiile asociate acestei transmisii. ASUS a venit cu o rezolvare simplă și a montat o antenă NFC chiar pe capacul husei astfel încât funcțiile NFC să funcționeze fără probleme.

Capac telefon ASUS Zenfone 2

Capac telefon ASUS Zenfone 2

Un alt accesoriu ce susține dispozitivele portabile în general este bateria externă ASUS Zenpower. Aceasta are dimensiuni compacte, un sistem de electronic de management al energiei.

ASUS ZenPower

ASUS ZenPower

Bateria este montată într-o caracasă metalică iar în partea din față prezintă doi conectori: microUSB și USB, pentru intrarea și iesirea de energie electrică. Butonul on/off acționează asupra sistemului electronic intern. Stare de încărcare a bateriei este comunicată prin intermediul celor patru LED-uri vizibile prin patru micro-orificii.

ASUS ZenPower + ASUS Zenfone 2

ASUS ZenPower + ASUS Zenfone 2

Bateria oferă o putere de 36Wh, având capacitatea să reîncarce atât telefoanele cu microUSB cât și tabletele. Zenpower este un adevărat rezervor de energie ce poate fi util de fiecare dată când sunteți departe de o priză. Bateria este compactă, are carcasă din aluminiu ce permite o bună răcire a acumulatorilor interni și beneficiază de o mulțime de protecții astfel încât orice greșeală ar face utilizatorul aceasta să nu se deterioreze.

ASUS ZenPower

ASUS ZenPower

Sistemul electronic oferă protecție la încălzire, protecție la scurt-circuit, protecție la supra-tensiune, protecție la inversarea conexiunilor, protecție la supra-încărcare și descărcare severă, protecția celulelor litiu-ion și protecția adaptorului de curent.

În pachet veți găsi bateria propriu-zisă și un cablu USB-microUSB cu lungimea de aproximativ 15 cm.

Specificații ASUS Zenpower

  • Baterie de tip litiu-ion, reîncărcabilă
  • Intrare microUSB, curent continuu, 5 Volți, 2A
  • Ieșire USB curent continuu, 5 Volți, 2,4A
  • Bateria internă 3.6V/10050mAh
  • Timp de reîncărcare 6 ore cu adaptor 5V/2A
  • Dimensiuni 90.5 x 59 x 22 mm
  • Detectarea conexiunilor
  • Protecție la încălzire, protecție la scurt-circuit, protecție la supra-tensiune, protecție la inversarea conexiunilor, protecție la supra-încărcare și descărcare severă, protecția celulelor litiu-ion, protecția adaptorului.
  • temperaturi de lucru -40℃~+70℃
  • Greutate 215 grame

Utilizatorii care vor achiziționa telefonul ASUS Zenfone 2 ZE551ML cu 4GB vor primi în pachet un set de căști intra-aurale cu microfon și pernuțe din silicon de diferite dimensiuni.

Căști telefon ASUS Zenfone 2

Căști telefon ASUS Zenfone 2

Tot în pachet se găsește și adaptorul de curent de 5V/2A și cablu micro-USB prin intermediul căruia se poate reîncărca atât telefonul cât și bateria ASUS Zenpower.

Adaptor ASUS Zenfone 2

Adaptor ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB este alimentat de o baterie litiu-ion, internă, cu o capacitate de 3.000mAh. Bateria este suficient de puternică pentru a oferi energie pentur întreaga zi. În cazul în care telefonul este supra-solicitat, cum ar fi rularea permanentă a unui joc, bateria poate fi epuizată în câteva ore de însetatul chipset Intel Atom. ASUS s-a gândit și la acest lucru și oferă în pachet un adaptor puternic, care poate reîncărca rapid bateria.

Galerie foto cu accesoriile telefonului ASUS Zenfone 2

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top