telefoane

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefonul

Interfața grafică pentru telefonie profită de spațiul generos al ecranului, oferind o mulțime de funcții ușor accesibile. Cifrele sunt mari, pot fi identificate și activate cu ușurință fără a avea senzația că degetele tale sunt prea mari sau că ecranul este prea mic.

Numerele de telefon stocate în agendă pot fi grupate pe categorii favorite, grupuri de prieteni, VIP, etc. existând posibilitatea de a adăuga date suplimentare. Pe lângă funcțiile obișnuite asociate telefonului cum ar fi agenda telefonică, registrul de apeluri sau tastatura virtuală alfa-numerică, ASUS mai oferă o set de funcții suplimentare destul de utile.

Interfață telefonie ASUS Zenfone 2

Interfață telefonie ASUS Zenfone 2

Apelurile nedorite pot fi blocate cu ușurință prin selectarea unei singure opțiuni. Astfel că puteți pur și simplu crea o listă neagră cu numerele de telefon ce nu au voie să vă apeleze indiferent că e vorba de persoane sau instituții financiare ce înțeleg să se promoveze prin acțiuni aflate la limita legii.

În cazul în care doriți înregistrarea uni apel telefonic, nu mai e necesar să instalați o aplicație suplimentară din Google Play, ASUS oferă deja o funcție ce poate înregistra apelul telefonic, implementată în interfața ZenUI. Activarea înregistrării se face cu ușurință prin selectarea unui singur buton.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB este un telefon Dual-SIM, utilizatorii care au două numere de telefon alocate având posibilitatea să le folosească pe amândouă. Sloturile petnru cele două SIM-uri și slotul pentru cardul de memorie sunt amplasate sub capac, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Telefon ASUS Zenfone 2  -detalii

Telefon ASUS Zenfone 2 -detalii

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top