ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB

| |

Software și aplicații

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop atunci când îl scoateți din cutie însă veți beneficia imediat de update-uri succesive la Android 5.1, updateuri ce rezolvă unele buguri ale sistemului de operare. În general, ASUS are grijă de softwareul rulat de dispozitivele sale, astfel că veți beneficia imediat de un update care va rezolva eventualele probleme ce pot apărea la dezvoltare unui produs de o asemenea anvergură.

Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop este însoțit de o mulțime de aplicații oferite de ASUS, unele dintre acestea fiind foarte utile. Totuși, unele persoane ar putea fi deranjate de multitudinea de opțiuni, fapt pentru care ASUS oferă un mod simplu pentru interfață.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

Aplicațiile pot fi grupate în directoare, identificarea lor fiind mai rapidă deși utilizatorul va trebui să selecteze de două ori simbolul grafic de pe ecran.

Interfața ASUS ZenUI este aerisită, ecranul cu diagonala de 5.5 inci oferind o suprafață generoasă. utilizatorul are o mulțime de posibilități de personalizare a telefonului ce pot fi descoperite într-o perioadă lungă de utilizare.

ZenUI are multe funcții noi incluzând: ZenMotion, SnapView sau ZenUI Instant Updates. Snapview permite utilizatorilor crearea de profiluri complet separate pentru utilizarea personală și pentru business securizând în acest fel informațiile cu adevărat importante.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB, 8.7 out of 10 based on 13 ratings
Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (13 votes cast)

Comentează prin Facebook

4 Comentarii pentru “ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB”

  1. Mi se pare foarte inspirata decizia de a dota telefonul cu procesor intel si din ce vad nu prea este nimic de reprosat la performante.

    • Zenfone 2 ZE551ML 4GB este un telefon care mi-a plăcut foarte mult. Are o putere brută ce lasă impresia că e imposibil să se blocheze sau să aibă vreo latență. Atenție însă a nu se confunda cu Zenfone 2 ZE500CL, care e cu totul altceva.

  2. Buna ziua, m-ar interesa un chargerul pentru zenfone 2. De unde pot sa il cumpar? Multumesc

    • Salut, poți folosi orice încărcător microUSB. Cel original în poți comanda de la Euroservice (serviceul care se ocupă de ASUS în România).

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!