telefoane

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB

Telefon ASUS Zenfone 2

Software și aplicații

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop atunci când îl scoateți din cutie însă veți beneficia imediat de update-uri succesive la Android 5.1, updateuri ce rezolvă unele buguri ale sistemului de operare. În general, ASUS are grijă de softwareul rulat de dispozitivele sale, astfel că veți beneficia imediat de un update care va rezolva eventualele probleme ce pot apărea la dezvoltare unui produs de o asemenea anvergură.

Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop este însoțit de o mulțime de aplicații oferite de ASUS, unele dintre acestea fiind foarte utile. Totuși, unele persoane ar putea fi deranjate de multitudinea de opțiuni, fapt pentru care ASUS oferă un mod simplu pentru interfață.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

Aplicațiile pot fi grupate în directoare, identificarea lor fiind mai rapidă deși utilizatorul va trebui să selecteze de două ori simbolul grafic de pe ecran.

Interfața ASUS ZenUI este aerisită, ecranul cu diagonala de 5.5 inci oferind o suprafață generoasă. utilizatorul are o mulțime de posibilități de personalizare a telefonului ce pot fi descoperite într-o perioadă lungă de utilizare.

ZenUI are multe funcții noi incluzând: ZenMotion, SnapView sau ZenUI Instant Updates. Snapview permite utilizatorilor crearea de profiluri complet separate pentru utilizarea personală și pentru business securizând în acest fel informațiile cu adevărat importante.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top