Asus ZenFone 3 ar putea fi echipat cu senzor de amprente

| |

ASUS și-a dezvoltat o gamă largă de telefoane mobile pornind de la succesul înregistrat de primele linii de tablete cu Android. Telefoanele ASUS au evoluat de la generație la generație, prețurile competitive venind să completeze lipsa de notorietate pe care marca taiwaneză o avea pe piața mobile.

În prezent, ASUS dezvoltă noi telefoane mobile, inclusiv modele cu specificații high-end. Asus ZenFone 3 ar putea ajunge pe piață în perioada mai-iunie 2016 și ar putea beneficia de un senzor de amprente, modul pe care îl găsim, de regulă, pe telefoanele high-end. Cititoarele de amprente s-au ieftinit foarte mult în ultima perioadă, pentru anul viitor fiind preconizat un preț de 5 dolari pe modul.

ASUS va încheia anul 2015 cu aproape 20 de milioane de telefoane vândute și dorește ca pentru anul 2016 să vândă cel puțin 30 de milioane de unități. În 2016, ASUS va intra mai puternic pe piețe din Asia și Africa, după succesele înregistrate în Taiwan, India, Brazilia, Rusia și Sud-Estul Asiei.

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!