ASUS ZenFone 3 Deluxe ar putea veni cu chipset SD821

| |

Noile telefoane ASUS ce se pregătesc să intre în această vară pe piețele din întreaga lume au strârnit un val de polemici. Surpriza o constituie tocmai specificațiile de top ale acestora, ce țintesc zona high-end, acolo unde prețurile sunt mari iar concurența tot mai mai dură.

Vezi ofertele ASUS!

Asus ZenFone 3 Deluxe păstrează o doză de mister, chiar dacă ultimele „scurgeri” de informații ne conturează tot mai bine noul terminal. Compania din Taiwan ar fi ales cel mai mai puternice chipseturi oferite de Qualcomm: Snapdragon 823 și SD821. Imaginea de mai jos ne informează despre existența unui telefon cu chipset SD821, cu o frecvență de ceas de 2.3GHz, o valoare îmbunătățită față de cei 2.15GHz ai chipsetului SD820. Restul specificațiile rămân în principal aceleași.

Noile telefoane ASUS, din zona high-end, vor intra treptat pe piețele din întreaga lume.

Specificatiile viitorului ASUS ZenFone 3 Deluxe sunt uimitoare

Specificatiile viitorului ASUS ZenFone 3 Deluxe sunt uimitoare

ASUS ZenFone 3 Deluxe ar putea veni cu chipset SD821, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!