stiri

ASUS ZenFone 3 Deluxe vine cu 6GB RAM

ASUS Zenfone 3 Deluxe

ZenFone 3 Deluxe este vârful gamei ZenFone 3, ieșind în evidență prin designul metalic. Având o grosime de doar 4,2 mm pe margini, corpul este realizat dintr-o singură bucată din aliaj de aluminiu si camuflează antena integrată.

ZenFone 3 Deluxe are un ecran Super AMOLED de 5.7”, cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și acoperire de peste 100% NTSC, pentru redarea unor culori bogate și vibrante, chiar și atunci când este privit în lumină puternică. Având o ramă foarte subțire, suprafața ecranului în raport cu dimensiunea telefonului este maximizată, rata display-carcasă fiind de 79%. Astfel, utilizatorii vor beneficia de un ecran mai mare într-o carcasă compactă.

ZenFone 3 Deluxe integrează un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 821, grafică Adreno 530, un modem X12 LTE și 6GB memorie RAM, pentru a oferi cea mai bună performanță și conectivitate rapidă în aplicații intensive, jocuri și redare multimedia.

ZenFone 3 Deluxe ridică ștacheta în privința fotografierii cu mobilul, grație unei camere foto de 23MP dotate cu cel mai recent senzor de imagine Sony IMX318, cu lentile cu diafragmă largă f/2.0 și un sistem de stabilizare optică a imaginii pe patru axe, toate acestea pentru captarea unor cadre clare la rezoluție mare și fără zgomot, în aproape orice condiții de iluminare.

De asemenea, camera folosește un sistem pe trei axe de stabilizare electronică a imaginii pentru înregistrarea unor clipuri video 4K UHD fără tremur.

ZenFone 3 Deluxe folosește un senzor integrat pentru citirea amprentelor, poziționat în mod ideal pe spatele aparatului, chiar sub degetul arătător al utilizatorului, pentru a-i permite deblocarea telefonului în doar o fracțiune de secundă.

Tehnologia Quick Charge 3.0 reduce timpul necesar reîncărcării bateriei, iar portul reversibil USB 3.0 Type-C simplifică și mai mult alimentarea și conectarea cu alte dispozitive și accesorii.

Prețurile aproximative pentru modelele ZenFone 3 Deluxe:

ZS570KL 6GB/64GB: 2999 lei (TVA inclusiv)
ZS570KL 6GB/256GB: 3349 lei (TVA inclusiv)

ZenFone 3 Deluxe excelează și la capitolul audio, grație unui puternic difuzor cu cinci magneți și a unui amplificator inteligent NXP ce redă un sunet clar și bine definit, protejând totodată difuzorul. Atunci când ascultă la niște căști certificate, utilizatorii se vor putea bucura de un sunet la rezoluție înaltă (HRA), la o calitate de până la patru ori peste cea a unui CD.

ASUS Zenfone 3 Deluxe

ASUS Zenfone 3 Deluxe

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 3 ZE552KL
ASUS lansează telefoanele ZenFone 3

ASUS a lansat în România noile telefoane inteligente ZenFone 3. Noua gamă, ce va fi disponibilă pe piața locală începând...

Închide