Asus Zenfone 6 apare într-un clip video cu mult înainte de lansarea oficială!

| |

Viitorul telefon Asus Zenfone 6, aflat în prezent în faza de testare și validare a pre-producției, apare într-un clip video, scurs pe Internet, cu mult timp înainte de lansarea oficială, programată pentru MWC 2019.

ASUS Zenfone 6 (leak)

ASUS Zenfone 6 (leak)

Din imaginile din clipul de mai jos observăm un terminal cu cu colțurile puternic rotunjite, cu ecran mare ce se întinde până în marginea superioară. Locul pentru camera constă de data aceasta într-un simplu cerc, în timp ce grila pentru difuzor se poziționează practic pe laterala superioară. În partea de jos, marginea pare mai lată, cel mai probabil pentru a putea acomoda mai ușor componentele interne, cum ar fi conectorul USB 3.1 Type C și difuzorul multimedia. Un alt lucru care se poate observa cu ușurință este conectorul audio de 3.5mm, un standard adoptat pe scară largă, ce permite utilizarea căștilor.

În lunile ce vor urma, până la organizarea MWC 2019 din Barcelona, vom primi tot mai multe informații despre Asus ZenFone 6 (2019) ce vor clarifica actualele speculații.

Prezentare: Asus Zenfone 6

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!